BergJeMaar!: grafisch ontwerper rotterdam

De ruim 10 jaar ervaring in de reclame- en ontwerpbranche kan ik voor jou inzetten om sprekende, herkenbare en kleurrijke logo’s en huisstijlen te ontwerpen. Daarnaast ligt mijn hart bij illustratie en communicerende visuals. Het verhaal van jouw bedrijf vertel ik graag zo visueel mogelijk. Ook via social media!
Ben je op zoek naar beeldende en sprekende teksten? Voor creatieve zinsnedes, goed vindbare en communicerende teksten of voor een creatieve merknaam kun je bij mij aankloppen.


Logo ontwerp Rotterdam

Een logo is topcommunicatie in a nutshell: een naam, een beeld en een pakkende paf-off zorgen samen voor de juiste ‘smoel’ voor jouw bedrijf. Van strak, tot frivool, zakelijk tot kleurrijk. Aan de hand van de boodschap die jij wilt overdragen รฉn de doelgroep die je wilt bereiken, maak ik een passend logo.

Is het logo ontwerp rotterdam geheel af? Dan krijg je van mij de juiste bestanden voor gebruik online en offline. Het logo is vaak het vertrekpunt van een gehele huisstijl, die ik ook voor jou kan opzetten. Van de meest basic dingen zoals visitekaartje en briefpapier, tot customized ontwerpen voor social media, website, advertenties, folders en displaymateriaal; alles is mogelijk.Opvallen? Ga voor een ontwerp op maat

Naast designs in mijn webshop, is het heel goed mogelijk om een eigen ontwerp op maat te laten maken. Van logo tot aan huisstijl, van social media ontwerp Rotterdam tot aan designs voor websites of andere digitale visuals. Laat mij weten waar je naar op zoek bent; ik stuur je een offerte voor je gewensten ontwerpen, geef je advies รณf ik stuur je door naar een andere partner partij als ik zelf de expertise niet in huis heb om jou te helpen. Het loont dus altijd de moeite om even contact met mij op te nemen. Na ruim 10 jaar ervaring in de graphic design Rotterdam omgeving weet ik feilloos de weg naar een mooi ontwerp of naar een partij die jou kan verder helpen op bijvoorbeeld technisch vlak.Social media ontwerp

Eenmaal een logo en huisstijl ontworpen en je bent toe aan online marketing? Afhankelijk van jouw business kan social media een groot publiek aanspreken, om zo jouw bekendheid te vergroten. Ook zonder een al te groot advertising budget kun je jouw social media kanalen zo inrichten en voorzien van aansprekende teksten, waardoor jouw merk meer naamsbekendheid genereert. Het is mogelijk dat ik jouw social media geheel uit handen neem. Aan de hand van informatie die je mij doorstuurt, maak ik een planning, ontwerpen รฉn teksten om jouw social media accounts op te zetten en te onderhouden.
Houd je liever zelf jouw accounts bij? Dat is ook mogelijk! Om dan mooi in stijl te maken kunnen we afspreken dat je afbeeldingen maak, of dat ik je een template aanlever, waarin jij makkelijk je posts kunt opmaken in jouw eigen huisstijl.


Bekijk mijn portfolioVraag een ontwerpofferte aan


Illustrator Rotterdam

Ben je op zoek naar een illustrator, dan ben je bij mij aan het juist adres. Ik ontwerp niet alleen strakke designs, daarnaast kan ik jouw boek, website of folder ook voorzien van passende illustraties. Van strak tot schilderachtig, samen bepalen we de juiste sfeer, waarna ik het voor je uitwerk.

Illustraties worden gedigitaliseerd waardoor ze met gemak te gebruiken zijn in allerlei uitgaves, zowel in drukwerk als digitaal.


Bekijk mijn portfolioVraag een ontwerpofferte aan