Speelkleed Rotterdam
kleurrijke en vrolijke
plaids in verschillende designs


Shop speelplaid Rotterdam


Veelzijdig: Speelkleed Rotterdam

Een mooi plaid is veelzijdig in gebruik: Wil je nu een opvouwbaar speelkleed, een Rotterdam plaid of een Bowie plaid? Je bent bij BergJeMaar!! aan het goede adres. Ga naar mijn shop voor alle plaids die direct te bestellen zijn.
Wil je een eigen ontwerp of een design voor jouw bedrijf of als relatiegeschenk. Het speelplaid Rotterdam is aan te passen aan jouw bedrijf. Bevindt jouw bedrijf zich op de plattegrond van speelkleed Rotterdam? Dan kan ik je pand of je logo toevoegen voor een design op maat. Laat het mij weten en ik stuur je een offerte voor een aangepast ontwerp.

Wil je in plaats van een Rotterdam plaid liever een plaid met een ander design? Dat is ook mogelijk! Bekijk mijn shop en vind daar uiteenlopende vrolijke ontwerpen: een bowie plaid, patronen, food of toch nog wat Rotterdamse iconische bruggen. Ook hiervoor geldt: wil je een plaid laten aanpassen naar jouw eigen wensen, bijvoorbeeld door een andere kleur of een toevoeging van een logo? Ik sta voor je klaar voor het bedenken van een passende oplossing.


Ga naar de webshop

Ik wil een ontwerp op maat


Speelkleed Rotterdam is makkelijk mee te nemen

Naast ‘gewone’ speelkleden, is dit kleedje niet van een soort mat, maar van fleecestof en daardoor makkelijk op te vouwen of op te rollen. Zo kun je dit plaid overal mee naartoe nemen. Jouw kids kunnen overal spelen met hun favoriete Rotterdamse plaid. Natuurlijk kun je het zelf ook gebruiken als picknick kleed, of om ’s avonds lekker warm buiten te zitten onder je Rotterdam plaid.

Ook kan dit plaid makkelijk gewassen worden; heb je tijdens je picknick jam en croissant gemorst? Geen probleem! Hup in de was ermee! Elk plaid design is wasbaar in de machine.
Het materiaal

Speelplaid Rotterdam is, net als de andere plaids van BergJeMaar!!, gemaakt van polar fleece. Deze fleece is zeer glad en daardoor erg mooi te bedrukken met de meest scherpe designs. Waar gewone plaids vaak alleen geborduurd of deels bedrukt kunnen worden, is speelplaid Rotterdam geheel bedrukt aan 1 kant.
Polar fleece is een dun materiaal, waardoor het makkelijk opvouwbaar is en minder ruimte in je (strand)tas inneemt dan een gewoon plaid. Daarnaast is het materiaal, ondanks de geringe dikte, wél erg lekker warm.


Jouw plaid design naar jouw smaak

Naast de speelplaids heeft BergJeMaar!! ook verschillende andere plaids ontworpen. Bijvoorbeeld plaid design patronen: een groot breisel of een pied de poule print in felle of juist rustige kleuren. Ook hebben we een ‘food’ line; jouw favoriete zoetigheden zoals chocolade, popcorn en honing als design op een all-over geprint plaid. Ben je net als ik fan van muzieklegende David Bowie, koop dan het bowie plaid.