Bergjemaar_Portfolio_dawet_01-1280x800.jpg

Na de ontmoeting met de Sopropo Gin hebben De Onruststokers en Komproeven de handen ineen geslagen voor het maken van verschillende dranken met een Surinaams tintje. Pepre Watra is een vodka gemaakt met Madame Jeanette, Soete Boi een likorette (want maar 14,9 vol%) gemaakt van kokos en gember en Stouwte Meit een likorette van ananas en gember. In 2024 maakten deze gasten ook nog eens een Dawet en Orgeade likorette.
In de al bestaande stijl van Sopropo Gin heb ik nieuwe etiketten en sluitzegels gemaakt voor deze productlijn.


Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_13
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_15
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_09
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_14
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_12
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_11
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_10
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_08
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_07
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_06
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_03
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_02
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_05
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_01
Bergjemaar_Portfolio_Zadkine_04a

De huisstijl van Zadkine is ontworpen door Teldesign en staat als een huis. Sinds 2022 assisteer ik Zadkine in verschillende DTP klussen, binnen de bestaande huisstijl. Dit varieert van het ontwerpen van interne formulieren tot het designen van marketinguitingen zoals ansichtkaarten, uitnodigingen, signing, social media afbeeldingen en posters.


Bergjemaar_Portfolio_Samergo_01-1280x800.jpg

In 2021 zijn Steunpunt KOEL en ZorgImpuls samen gegaan als Samergo.
Samergo verbindt, adviseert en begeleidt partijen in zorg en welzijn bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Binnen hun gloednieuwe huisstijl mocht ik aan de slag voor het ontwerpen van verslagen, illustraties en infographics.


Bergjemaar_Portfolio_DeRotterdamTours_01-1280x800.jpg

De Rotterdam Tours maakten zelf een logo, met een aantal iconen uit de stad Rotterdam, waar zij hun rondleidingen organiseren. Dit logo moest bedrukt worden op sweaters en shirts. Daar kon ik assisteren in het maken van een logo dat goed werkbaar is voor drukwerk, zoals textielbelettering.

Naast basic grafische ondersteuning help ik De Rotterdam Tours ook met het maken van plattegronden voor diverse rondleidingen en city tours.


Bergjemaar_portfolio_Sportopzuid_03-1280x800.jpg

Hockeyclub Feijenoord en de Vopak WeConnect Foundation slaan de handen ineen: zij verzorgen hockeyclinics op scholen op Rotterdam Zuid. Geheel in de geest van hoe HC Feijenoord begon: met een kliko vol sticks in de Afrikaanderwijk. Kinderen de kans geven om te kunnen sporten.

Natuurlijk sponsor ik graag mijn cluppie én hun goede doel, met een logo en huisstijl.⁠


Bergjemaar_Portfolio_moyu1-1280x800.jpg

Dit duurzame merk maakt notitieboekjes van steenpapier: een speciaal papier dat tot wel 500 keer herschrijfbaar is (mits je het met de juiste, bijgeleverde, pen beschrijft).
Mijn zomerse ontwerp ‘Beachy Fun!’ werd, samen met nog twee designs, uitgekozen en uitgevoerd als limited edition A5 notitieboekje.