EltjosVintage_vierkant1-1280x1280.png

Eltjo’s Vintage opende in 2022 zijn deuren in Schiedam: een vintage winkel vol kleurrijke interieurstukken én veel fotografie items uit verschillende decennia. Voor zijn nieuwe shop had Eltjo een logo nodig om als belettering uit te voeren in zijn pand én op zijn rode besteleend. Dit voertuig kreeg daarnaast ook een prominente plek in het ontworpen logo.


manifestatiegelijkekansen.png

Voor KCR ging ik aan de slag voor een logo en beknopte huisstijl voor hun Manifestatie Gelijke kansen door cultuuronderwijs dat 2 november 2022 gehouden wordt. Tijdens deze dag werken verschillende mensen uit de onderwijs- en cultuursector samen toe naar een intentieverklaring waarin ze vaststellen wat ervoor nodig is om cultuuronderwijs een stevige plek in het lesprogramma te kunnen geven.
Het logo laat het document, het manifest, zien in het beeldmerk. Het logo is uitgevoerd in de kleuren van KunstPakt, een onderdeel van KCR.

Naast logo en huisstijl werd ik ook gevraagd de signing, posters, photowalls e.d. te ontwerpen voor de dag zelf.


Bergjemaar_Portfolio_okay_02-1280x800.jpg

Een leuke samenwerking met Restaurant oKay en E-bike Masters: een bakfiets met uithangbord, verwijzend naar dit gezellige restaurant café aan de Entrepothaven.⁠

De frameborden kunnen verwisseld worden, dus maakte BergJeMaar! Design diverse ‘uithangbordjes’ voor verschillende gelegenheden. ⁠Voor WK Voetbal 2022 worden de bordjes in een oranje fiets getoond op straat.


Bergjemaar_Portfolio_Dexter_01-1280x800.jpg

Dexter Lighting is een ontwerper en maker van design buitenverlichting, gevestigd in De Kroon, Delfshaven. Zij brengen hun armaturen en lichtoplossingen aan de man via tuinarchitecten en waren op zoek naar een nieuwe ontwerper die hun stijl voort kon zetten. Digitale ontwerpen voor social media, website en e-mailbanners en daarnaast ook brochures vallen onder hun huisstijl.


Bergjemaar_Portfolio_Samergo_01-1280x800.jpg

In 2021 zijn Steunpunt KOEL en ZorgImpuls samen gegaan als Samergo.
Samergo verbindt, adviseert en begeleidt partijen in zorg en welzijn bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Binnen hun gloednieuwe huisstijl mocht ik aan de slag voor het ontwerpen van verslagen, illustraties en infographics.


Bergjemaar_bruiloft_01-1280x800.jpg

Voor onze bruiloft ontwierp ik Save the date kaarten, uitnodigingen en verschillende illustraties voor drukwerk en digitaal gebruik. De kaarten werden uitgevoerd op berkenpapier.


Bergjemaar_Portfolio_Roffacomm_01-1280x800.jpg

Communicatie professional RoffaCommunicatie vroeg mij haar Instagram feed eens grondig onder de loep te nemen. Met een set aan visuals, regels, thema’s en kleuren kan zij nu zelf gemakkelijk, in stijl en snel haar Instagram posts invullen. Het uitgangspunt van deze visuals was het reeds bestaande logo.
De thema’s zijn elk voorzien van een eigen kleurstelling en icoon, waardoor deze ook later op de vernieuwde website herkenbaar en onderscheidend zijn.
Naast nieuwe media, heb ik ook aanpassingen gedaan aan digitaal brief- en volgpapier en templates voor presentatietools zoals PowerPoint en Keynote.


Bergjemaar_HCfeijenoord_beroepenvanzuid.png

Op HC Feijenoord is altijd wel een feest of toernooi te vieren.

Trimhockey Toernooi Matroos en het Meisje | De hockeytrimcompetitie is niet alleen geweldig vanwege het recreatief sporten en gemixt wedstrijden spelen, maar ook zeker vanwege het vermaarde eindtoernooi ieder jaar. 2018 kwam Feijenoord als organisator uit de hoge hoed. Zoals het een club uit Rotterdam Zuid betaamd, moet daar wel een referentie naar onze Rotterdamse haventrots in terugkomen natuurlijk! Het thema Matroos en het Meisje is doorgevoerd in alle uitingen van het toernooi, waaronder posters, nieuwsbrief, facebookafbeeldingen, merchandise en de verdere styling en kleding van het thuisteam.

Familietoernooi Fruit van Zuid | Tropische sferen op het o zo di-verse Zuid. Het familie hockey toernooi van 2019 ging er fruitig aan toe.

Familietoernooi FijnOord – Keihard Zuid | De oeroude Hollandse campingtaferelen herleven, met dit toernooi à la Maaskantje. Wie heeft de foutste outfit?