Bergjemaar_Portfolio_dawet_01-1280x800.jpg

Na de ontmoeting met de Sopropo Gin hebben De Onruststokers en Komproeven de handen ineen geslagen voor het maken van verschillende dranken met een Surinaams tintje. Pepre Watra is een vodka gemaakt met Madame Jeanette, Soete Boi een likorette (want maar 14,9 vol%) gemaakt van kokos en gember en Stouwte Meit een likorette van ananas en gember. In 2024 maakten deze gasten ook nog eens een Dawet likorette.
In de al bestaande stijl van Sopropo Gin heb ik nieuwe etiketten en sluitzegels gemaakt voor deze productlijn.


Bergjemaar_Portfolio_Samergo_01-1280x800.jpg

In 2021 zijn Steunpunt KOEL en ZorgImpuls samen gegaan als Samergo.
Samergo verbindt, adviseert en begeleidt partijen in zorg en welzijn bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Binnen hun gloednieuwe huisstijl mocht ik aan de slag voor het ontwerpen van verslagen, illustraties en infographics.


Bergjemaar_portfolio_happybee_03-1280x800.jpg

In samenwerking met De Onrust Stokers maakte Imkerij Happy Bee een honinglikorette. Gezoet met verse honing. Super leuk project, waar ik weer graag aan meewerkte! ⁠Het logo van de imkerij kreeg ook een update en de etikettenlijn wordt binnenkort doorgezet voor de verkoop van honing.


Bergjemaar_portfolio_Propola_12-1280x800.jpg

Propola is dé wijn-, bier- en delicatessenzaak van Katendrecht. Deze voormalige slijter biedt nu ook allerlei heerlijke hapjes voor bij de borrel. Een lekker gebraden kippetje? Ook daarvoor ga je tegenwoordig naar Propola.
BergJeMaar! maakte de huisstijl en verpakkingslijn en deed een kleine restyling voor het logo. Het patroon op de verpakkingsmaterialen geeft een knipoog naar Katendrecht: drank, tattoos en zeemanstaferelen. Deze stijl is verder doorgevoerd in flyer- en postermateriaal voor de jaarlijkse Bubbels&Bollen actie voor oudjaarsavond.


Bergjemaar_Portfolio_Ardaber_03-1280x800.jpg

Een slimme vondst: een sticker op de ruiten voor hulpdiensten, die in geval van brand, als de baasjes niet thuis zijn, weten dat er katten of honden in het huis zijn die gered moeten worden.

De bestaande stickers voldeden niet aan de eisen van de klanten: namelijk dat deze passen bij de vintage uitstraling van hun huis. Daarom maakte ik een illustratie van hun katten op dibond, ook geschikt voor buitengebruik, met een messing ‘look’. De bordjes worden rondom het huis op de gevel geplaatst zodat hulpdiensten weten welke katjes er allemaal in huis zijn.


Bergjemaar_portfolio_JaneyFlamingo_01-1280x800.jpg

‘Ontwerp een raambelettering, om binnenkijken tegen te gaan, maar eens iets anders dan een Rotterdamse skyline én passend bij het interieur’. De raampartijen in het Entrepotgebouw zijn aanwezig en prettig voor de lichtinval. Wél wordt er makkelijk binnengekeken vanaf de hal. Omdat het interieur veel accenten bevat van Dutch Design uit begin 20e eeuw, én omdat de bewoners een voorliefde hebben voor Art Deco, was een passend ‘glas en lood’ op zijn plaats.
De gebruikte folie is voorzien van een reflecterende laag, dat enerzijds licht doorlaat, maar anderzijds wel het zicht vanuit de hal sterk verminderd.

Ook voor een klant maakte BergJeMaar een Flamingo design in glas in lood stijl. De print voorkomt inkijk naar de hal van de woning.


Bergjemaar_Portfolio_MorgenBeginnen_01-1280x800.jpg

Morgen Beginnen, een perfecte naam voor een personal trainer die mensen gaat motiveren tóch te sporten! En om het deze mensen dan zo makkelijk mogelijk te maken komt zij langs met tips en sportattributen voor PT aan huis of waar de klant dan ook het liefste sport.

Voor Morgen Beginnen ging ik aan het slag met het logo. Dit werd uiteindelijk een leeuwin (ook het sterrenbeeld van de eigenares), waarvan niet helemaal duidelijk is of ze gaapt of juist brult! Van slapen naar actie in de tent!

Naast logo kreeg de klant ook een stylesheet met daarop de gebruikte kleurnummers, logo-onderdelen en lettertypes: een huisstijl in een notendop.