Bergjemaar_bruiloft_01-1280x800.jpg

Voor onze bruiloft ontwierp ik Save the date kaarten, uitnodigingen en verschillende illustraties voor drukwerk en digitaal gebruik. De kaarten werden uitgevoerd op berkenpapier.


Bergjemaar_Portfolio_Roffacomm_01-1280x800.jpg

Communicatie professional RoffaCommunicatie vroeg mij haar Instagram feed eens grondig onder de loep te nemen. Met een set aan visuals, regels, thema’s en kleuren kan zij nu zelf gemakkelijk, in stijl en snel haar Instagram posts invullen. Het uitgangspunt van deze visuals was het reeds bestaande logo.
De thema’s zijn elk voorzien van een eigen kleurstelling en icoon, waardoor deze ook later op de vernieuwde website herkenbaar en onderscheidend zijn.
Naast nieuwe media, heb ik ook aanpassingen gedaan aan digitaal brief- en volgpapier en templates voor presentatietools zoals PowerPoint en Keynote.


Bergjemaar_HCfeijenoord_beroepenvanzuid.png

Op HC Feijenoord is altijd wel een feest of toernooi te vieren.

Trimhockey Toernooi Matroos en het Meisje | De hockeytrimcompetitie is niet alleen geweldig vanwege het recreatief sporten en gemixt wedstrijden spelen, maar ook zeker vanwege het vermaarde eindtoernooi ieder jaar. 2018 kwam Feijenoord als organisator uit de hoge hoed. Zoals het een club uit Rotterdam Zuid betaamd, moet daar wel een referentie naar onze Rotterdamse haventrots in terugkomen natuurlijk! Het thema Matroos en het Meisje is doorgevoerd in alle uitingen van het toernooi, waaronder posters, nieuwsbrief, facebookafbeeldingen, merchandise en de verdere styling en kleding van het thuisteam.

Familietoernooi Fruit van Zuid | Tropische sferen op het o zo di-verse Zuid. Het familie hockey toernooi van 2019 ging er fruitig aan toe.

Familietoernooi FijnOord – Keihard Zuid | De oeroude Hollandse campingtaferelen herleven, met dit toernooi à la Maaskantje. Wie heeft de foutste outfit?


Bergjemaar_portfolio_OlympifFruit_01-1280x800.jpg

Olympic Fruit is een internationale fruitpartner voor producten en consumenten. In hun al bestaande, kleurrijke, huisstijl mocht ik hen een aantal maanden bijstaan in het ontwerpen van advertenties, belettering, social media en allerlei andere interne en externe communicatie uitingen.


Bergjemaar_Portfolio_woonstad_01-1280x800.jpg

Op verzoek van Woonstad deed onderzoeker Nel ten Boden een onderzoek naar de ervaringen van bewoners van de wijk Gerdesia. Na het sloopbesluit van een aantal appartementen, is een eerste groep bewoners al verhuisd. Voor het verslag deed ik de vormgeving en een deel van de tekstredactie.


Bergjemaar_portfolio_Komproeven_01-1280x800.jpg

Howard Komproe bedacht Komproeven: een YouTube serie waarin hij verschillende echte en minder authentieke Surinaamse gerechten proeft. Zo ontstond ook de samenwerking met De Onrust Stokers, wiens Sopropo Gin hij ook testte voor zijn kanaal. Inmiddels hebben ze samen de nodige dranken bedacht en aan de man gebracht: Pepre Watra en Soete boi zijn hier lekkere voorbeelden van.
Voor socials maakte ik een illustratie van Howard zelf. De illustratie wordt op verschillende items gebruikt, bijvoorbeeld op stickers en voor social media.


Bergjemaar_Portfolio_DokterBosman3a-1280x800.jpg

Dokter Bosman verleent geestelijke dienstverlening aan kinderen en (jong) volwassenen. Binnen een bestaande huisstijl heb ik veel werk verricht voor deze dienstverlenende instantie in de vorm van divers marketingmateriaal.

Infographics worden bij Dokter Bosman veelvuldig gebruikt om informatie inzichtelijk te maken op het gebied van een ziektebeeld, als hulp bij verwijzing, en om informatie te verschaffen over bijvoorbeeld verzekeringsvergoedingen.

Marketinguitingen van Dokter Bosman bestaan vooral uit een grote range aan posters, flyers, folders en ansichtkaarten. Met de ansichtkaarten en de giveaway kalender voor verwijzers kreeg ik wat meer ruimte om de creativiteit de vrije loop te laten, waar veel folders wat scherper binnen de huisstijl moesten blijven.


Bergjemaar_Portfolio_naardehaaien_01-1280x800.jpg

Naar de Haaien is een blauwe kokosdrank met een spelelement. Een leuk spelletje voor met je maten in de kroeg. Daar moet natuurlijk een kleurrijk etiket voor gemaakt worden, uiteraard voorzien van een afschrikwekkende jaws. Proost!