Bergjemaar_portfolio_Sportopzuid_03-1280x800.jpg

Hockeyclub Feijenoord en de Vopak WeConnect Foundation slaan de handen ineen: zij verzorgen hockeyclinics op scholen op Rotterdam Zuid. Geheel in de geest van hoe HC Feijenoord begon: met een kliko vol sticks in de Afrikaanderwijk. Kinderen de kans geven om te kunnen sporten.

Natuurlijk sponsor ik graag mijn cluppie én hun goede doel, met een logo en huisstijl.⁠


Bergjemaar_Portfolio_moyu1-1280x800.jpg

Dit duurzame merk maakt notitieboekjes van steenpapier: een speciaal papier dat tot wel 500 keer herschrijfbaar is (mits je het met de juiste, bijgeleverde, pen beschrijft).
Mijn zomerse ontwerp ‘Beachy Fun!’ werd, samen met nog twee designs, uitgekozen en uitgevoerd als limited edition A5 notitieboekje.


Bergjemaar_portfolio_Propola_12-1280x800.jpg

Propola is dé wijn-, bier- en delicatessenzaak van Katendrecht. Deze voormalige slijter biedt nu ook allerlei heerlijke hapjes voor bij de borrel. Een lekker gebraden kippetje? Ook daarvoor ga je tegenwoordig naar Propola.
BergJeMaar! maakte de huisstijl en verpakkingslijn en deed een kleine restyling voor het logo. Het patroon op de verpakkingsmaterialen geeft een knipoog naar Katendrecht: drank, tattoos en zeemanstaferelen. Deze stijl is verder doorgevoerd in flyer- en postermateriaal voor de jaarlijkse Bubbels&Bollen actie voor oudjaarsavond.


Bergjemaar_portfolio_OlympifFruit_01-1280x800.jpg

Olympic Fruit is een internationale fruitpartner voor producten en consumenten. In hun al bestaande, kleurrijke, huisstijl mocht ik hen een aantal maanden bijstaan in het ontwerpen van advertenties, belettering, social media en allerlei andere interne en externe communicatie uitingen. Ook voor het familie-event ging ik aan de slag met signingmateriaal.


Bergjemaar_Portfolio_dawet_01-1280x800.jpg

Na de ontmoeting met de Sopropo Gin hebben De Onruststokers en Komproeven de handen ineen geslagen voor het maken van verschillende dranken met een Surinaams tintje. Pepre Watra is een vodka gemaakt met Madame Jeanette, Soete Boi een likorette (want maar 14,9 vol%) gemaakt van kokos en gember en Stouwte Meit een likorette van ananas en gember. In 2024 maakten deze gasten ook nog eens een Dawet likorette.
In de al bestaande stijl van Sopropo Gin heb ik nieuwe etiketten en sluitzegels gemaakt voor deze productlijn.


Bergjemaar_Portfolio_Samergo_01-1280x800.jpg

In 2021 zijn Steunpunt KOEL en ZorgImpuls samen gegaan als Samergo.
Samergo verbindt, adviseert en begeleidt partijen in zorg en welzijn bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Binnen hun gloednieuwe huisstijl mocht ik aan de slag voor het ontwerpen van verslagen, illustraties en infographics.


Bergjemaar_portfolio_happybee_03-1280x800.jpg

In samenwerking met De Onrust Stokers maakte Imkerij Happy Bee een honinglikorette. Gezoet met verse honing. Super leuk project, waar ik weer graag aan meewerkte! ⁠Het logo van de imkerij kreeg ook een update en de etikettenlijn wordt binnenkort doorgezet voor de verkoop van honing.